Rode bol_aquarel.png

Samen Altijd Warmer in 2021-2022!


#SAW wakkert geven aan tot 31 december 2022SAMEN ALTIJD WARMER (#SAW) is een burgerinitiatief in regio Leuven dat personen en organisaties verenigt die zich willen inzetten en geld inzamelen voor goede doelen. Meer info vind je op de SAW-website. Samen met SAMEN ALTIJD WARMER organiseert Contactclowns Talking Stick deze steunacties: Winterwandelen in Hoegaarden! , Wandelen in de Molenbeekvallei! en Steun clownsbezoeken aan bewoners in zorgvoorzieningen!


Deelname aan de wandelingen is gratis. Met een gift achteraf geef je Contactclowns Talking Stick vzw een extra duwtje! Zo kunnen wij aan de zorgvoorzieningen een veilig bezoek aanbieden én veilig materiaal, reisonkostenvergoedingen en vormingen voor onszelf.


Winterwandelen in Hoegaarden!

Zin in zorg en in wonderbare winterwandelingen?


ZORGWANDELING (ca. 3 km)

Op stap in de dorpskern van Hoegaarden kom je voorbij eeuwenoude getuigen van warme zorg. Hier kan je wandelen met een rolstoel of met een kinderwagen.


ROSDELWANDELING (ca. 7 km)

Wandel in het Rosdel, een prachtig natuurgebied van 67 ha in de vallei van de Nermbeek.

Je brengt best je wandelschoenen of laarzen mee.


Hier vind je de brochure en gedetailleerde kaarten bij de Zorgwandeling (3 km) en de Rosdelwandeling (2 km). Beide wandelingen vertrekken en eindigen aan het terras van Brasserie Kapittelhuys, Houtmarkt 1 in 3220 Hoegaarden. Parkeren kan ter plaatse.


Biergemeente Hoegaarden heeft nu ook een Zorgwandeling.

Hieronder lees je het artikel in Het Nieuwsblad van 13 december 2021.

Het Nieuwsblad Hoegaarden heeft nu ook een Zorgwandeling
.pdf
Download PDF • 525KB

Wandelen in de Molenbeekvallei!

Wandel je graag in een mooi landelijk stukje natuur met prachtig historisch erfgoed?


SINT-KAMILLUSWANDELING (ca. 10 km)

Al wandelend in de omgeving van het Sint-Kamillusinstituut ontdek je 13 verrassende bezienswaardigheden en erfgoedelementen.


PARKABDIJWANDELING (ca. 2 km)

Kuierend langs vijvers, bosjes en weiladen kan je rustig genieten van het prachtig historisch en agrarisch karakter van de Abdij van Park.


Hier vind je de brochure en gedetailleerde kaarten bij de Sint-Kamilluswandeling (10 km) en de Parkabdijwandeling (2 km). Beide wandelingen vertrekken en eindigen aan de Sint-Janspoort naast Brasserie De Abdijmolen op de abdijsite in Heverlee. Parkeren kan op de parking van de Abdij (maximaal vier uur parkeren met de blauwe schijf, gps: Abdij van Park 4) of in de Abdijstraat (onbeperkt parkeren).Contactclowns Talking Stick wenst je een warm 2022 met veerkracht!

Moge 2022 een jaar worden waarin wij elkaar opnieuw mogen omarmen.

Een mooi jaar waarin vriendschap en vertrouwen ons verwarmen.

Dat wensen wij iedereen toe!


Onze nieuwe website

Toen de wereld even stilviel, namen wij de tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. We zijn blij met het resultaat: een luchtige site met hartverwarmende foto’s uit de precoronatijd. Zodra de maatregelen versoepelen en onze clownsbezoeken weer toelaten, vullen we aan met nieuw fotomateriaal. Daar kijken we reikhalzend naar uit! Onze warme dank gaat uit naar webdesigner Marie Vanhellemont.