Samen Altijd Warmer!
Onze nieuwe website

Nu de wereld even stilviel, namen wij de tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. We zijn blij met het resultaat: een luchtige site met hartverwarmende foto’s uit het precoronatijdperk. Zodra de maatregelen versoepelen en onze clownsbezoeken weer toelaten, vullen we aan met nieuw fotomateriaal. Daar kijken we reikhalzend naar uit! Onze warme dank gaat uit naar webdesigner Marie Vanhellemont. We danken ook van harte Rita Heymans, die negen jaar lang onze vorige website ondersteunde.


#SAW wakkert geven aan van Sinterklaas 2020 tot Valentijnsdag 2021

SAMEN ALTIJD WARMER (#SAW) is een burgerinitiatief in regio Leuven dat personen en organisaties verenigt die zich willen inzetten en geld inzamelen voor goede doelen. Meer info vind je op de SAW-website. Samen met SAMEN ALTIJD WARMER organiseert Contactclowns Talking Stick twee steunacties: Wandelen in de Molenbeekvallei! en Steun clownsbezoeken aan bewoners in zorgvoorzieningen! Wandel je graag in een mooi, landelijk stukje natuur met ook een prachtig historisch erfgoed? Hier vind je de brochure en gedetailleerde kaarten bij de Sint-Kamilluswandeling (10 km) en de Parkabdijwandeling (2 km).


De opbrengst van beide acties gaat integraal naar Contactclowns Talking Stick vzw zodat wij hopelijk in 2021 de zorgvoorzieningen een coronaveilig bezoek kunnen aanbieden én vormingen aan onze vrijwilligers.


Contactclowns Talking Stick wenst je een mooi 2021 vol betrokkenheid!

Moge 2021 een jaar worden waarin wij elkaar opnieuw mogen omarmen.

Een mooi jaar waarin vriendschap en vertrouwen ons verwarmen.

Dat wensen wij iedereen toe!Contactclowns Talking Stick vzw

Erkende vereniging door de Vlaamse Overheid

Paul van Ostaijenlaan 2

3001 Heverlee, Leuven

+32 (0)473 71 69 37

ria.bollens(at)skynet.be

Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten?

© 202O Contactclowns Talking Stick vzw, Paul van Ostaijenlaan 2, 3001 Heverlee, BE 0899.926.309

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen onder geen beding gekopieerd of verspreid worden.

Webdesign Made by Marie - Privacyvoorwaarden