Rode bol_aquarel.png

Samen Altijd Warmer!
Onze nieuwe website

Nu de wereld even stilviel, namen wij de tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. We zijn blij met het resultaat: een luchtige site met hartverwarmende foto’s uit het precoronatijdperk. Zodra de maatregelen versoepelen en onze clownsbezoeken weer toelaten, vullen we aan met nieuw fotomateriaal. Daar kijken we reikhalzend naar uit! Onze warme dank gaat uit naar webdesigner Marie Vanhellemont. We danken ook van harte Rita Heymans, die negen jaar lang onze vorige website ondersteunde.


#SAW wakkert geven aan van Sinterklaas 2020 tot 31 december 2021

SAMEN ALTIJD WARMER (#SAW) is een burgerinitiatief in regio Leuven dat personen en organisaties verenigt die zich willen inzetten en geld inzamelen voor goede doelen. Meer info vind je op de SAW-website. Samen met SAMEN ALTIJD WARMER organiseert Contactclowns Talking Stick twee steunacties: Wandelen in de Molenbeekvallei! en Steun clownsbezoeken aan bewoners in zorgvoorzieningen!


Wandel je graag in een mooi landelijk stukje natuur met prachtig historisch erfgoed?

SINT-KAMILLUSWANDELING (ca. 10 km)

Al wandelend in de omgeving van het Sint-Kamillusinstituut ontdek je 13 verrassende bezienswaardigheden en erfgoedelementen.


PARKABDIJWANDELING (ca. 2 km)

Kuierend langs vijvers, bosjes en weiladen kan je rustig genieten van het prachtig historisch en agrarisch karakter van de Abdij van Park.


Hier vind je de brochure en gedetailleerde kaarten bij de Sint-Kamilluswandeling (10 km) en de Parkabdijwandeling (2 km). Beide wandelingen vertrekken en eindigen aan de Sint-Janspoort naast Brasserie De Abdijmolen op de abdijsite in Heverlee. Parkeren kan op de parking van de Abdij (maximaal vier uur parkeren met de blauwe schijf, gps: Abdij van Park 4) of in de Abdijstraat (onbeperkt parkeren).


Deelname is gratis. Met een gift achteraf geef je onze vzw een extra duwtje!


Contactclowns Talking Stick wenst je een mooi 2021 vol betrokkenheid!

Moge 2021 een jaar worden waarin wij elkaar opnieuw mogen omarmen.

Een mooi jaar waarin vriendschap en vertrouwen ons verwarmen.

Dat wensen wij iedereen toe!