top of page
Rode bol_aquarel.png

Dikke kus door de brievenbus

We wilden de bewoners en medewerkers van de zorgcentra waar wij in 2020 een bezoek hadden gepland, in coronatijd een hart onder de riem steken. Daarom stuurden wij hen met de post een grote fotokaart met persoonlijke wensen van onze fotografen, contactclowns, bestuursleden en accordeonisten.


Contactclown Contactclowns Talking Stick Mentaal welzijn Geestelijk welzijn Dementie AlzheimerHet deed ons veel plezier om van de voorzieningen dankwoorden en zelfs een dikke kus door de brievenbus te ontvangen. Sommige schreven, andere belden en vertelden hoe blij verrast zij waren met onze attente boodschappen, vrolijke noten en de leuke foto.


Een ruiker van dankwoorden


Een hele dikke merci voor de prachtige kaart die wij van jullie mochten ontvangen. Ook de tekst is zeer mooi. Ik heb deze kaart gekopieerd en bezorgd aan alle afdelingen om hen allemaal deze mooie en positieve boodschap door te geven. Merci !!!!!


Ik mocht deze morgen jullie prachtige wensen en bemoedigende woorden ontvangen. Ik wil jullie allen bedanken voor deze hart onder de riem. We hebben echt al veel aan jullie gedacht en vinden het allen zo spijtig dat we jullie dit jaar moeten missen. We leven wel op hoop dat we elkaar spoedig kunnen terugzien. Ik wens jullie dan ook het allerbeste toe en hoop dat jullie het allen goed stellen. Enorm bedankt voor de super lieve kaart! We wensen jullie ook het allerbeste!


Gisteren kregen we een grote enveloppe met daarin een mooie foto met een hele reeks mooie boodschappen. DAT DEED DEUGD. Bedankt allemaal!


Van harte dank aan jullie allen voor de prachtige wenskaart! We vonden ze zo mooi en pakkend dat we zo vrij waren een kopie te nemen en aan elke bewoner eentje te bezorgen. Uiteraard hebben we het origineel uitgehangen in de personeelsruimte. Fijn dat jullie aan ons dachten! Ik wens jullie allen een goede gezondheid toe in deze bijzondere tijden …We kijken uit naar de toekomst waarin ‘contact’ terug veilig en wel kan.


Wat een heerlijke verrassing: jullie mooie foto en wijze woorden op de kaart die ik van jullie ontving! Hopelijk gaat het goed? Hier zijn we al lang niet meer samen gekomen … Jullie kaart heb ik in gescand en naar iedereen doorgestuurd vandaag!


Dikke kus door de brievenbusWat een fijne verrassing was het om een dikke kus door de brievenbus te krijgen van de bewoners en medewerkers van een voorziening. Hartelijk dank voor de dikke kus en het blauw hartje!

Comments


bottom of page